Junta de l’AMPA

La junta està formada per un grup de pares i mares que són socis de l’AMPA. Aquest  curs som 209 families de socis. Per aquest nou curs serà necessari  ser soci de l’ampa per gaudir dels serveis fixes que oferim. Els NO socis veuran un considerable increment en els preus.

Actualment la junta de l’AMPA està formada per 5 mares que tenen vot per prendre-hi decisions:

President:                   Susana Alvarez
Tresorera:                   Mila Cepero
Secretari:                     Eli Sánchez R                                                       Vocals:                          Eli Sánchez P

L’horari d’atenció als pares/mares és:

Dimarts: 16:00h a 16:30h
Dimecres: 9:00h a 9:30h

No tenim telèfon de l’AMPA, però sí una adreça de correu electrònic on també us atendrem per qualsevol consulta que vulgueu fer:

cansalviampa@gmail.com

Tingueu en compte que per a qualsevol assumpte relacionat amb l’Acollida, Activitats Extraescolars o altres serveis gestionats per l’AMPA heu de contactar amb nosaltres. Si us plau, no contacteu amb l’Escola per aquests assumptes, i així agilitzarem qualsevol gestió que necessiteu que fem.

Si esteu interessats en col·laborar amb l’AMPA durant el curs, us podeu adreçar a nosaltres. Necessitem pares que ens puguin ajudar en diferents tasques. Qualsevol ajut, petit o gran, sempre és benvingut!!!